En blogg om målning, stickning och andra roliga saker man kan göra med sina händer...

En blogg om målning, stickning, virkning och lite allt möjligt kul....

onsdag 22 april 2015

Smarta vardagstips!

Hittade en länk med tips på hur man tar bort olika fläckar och som småbarnsmamma känner jag att den sidan kommer bli besökt ofta. Tex idag åkte nya jeansen på för en vår-fotografering bland vipsipporna och det resulterade i gräsfläckar. Filmjölk *funderar* värt att testa 😃

Kolla in: www.smartavardagstips.se


/Trixi

tisdag 21 april 2015

symöte: Bibbi

4,e babblern gjord. bara 2 kvar och har redan börjat på näst sista..
jag följer mönstret som finns på www.babblarna.se under fliken pyssel.
men jag valde att göra ögonen på ett annat sätt samt brodera munnen lite annorlunda.. Det tyckte jag blev mer likt orginalet.



Uppdatering 21/4: pga att det inte varit symöte några gånger har detta inlägg väntat. Ytterliggare en babbel har sett dagens ljus och sista är på G. Min tidsram håller på å gå ut nu då jag räknar med att alla 6 är klara till på lördag. Jag har svårt att följa andras mönster då jag gillar att hitta på själv så även att mönstrerna har vart lätta så har dom vart lite trista att göra. Bibbi va lite mer rolig eftersom jag gjorde om lite. Så inga mer babblar här inte!
Men vad uppskattade de har varit och är att leka med. Sonen älskar dom :) å man kan anv dom i leken i lärande syfte tex med begrepp babba sitter på stolen dadda ligger under bordet osv.



kolla in husmorsskolans symöte!



/Trixi